14-11-2009

#735

Ik kan mensen nooit lang in de ogen kijken als ik met ze praat, het lukt me gewoon niet:/ Ik doe wel erg mijn best om het te veranderen, want ik ben bang dat mensen mij onbeschoft vinden.

8 opmerkingen:

  1. Ik ook niet :o. En vooral geen jongens die ik knap vinden. (Bev: vrienden van me broer) Irritant! Ik kijk telkens weg ¬¬

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vind :P

    Maar ik heb het ook hoor

    BeantwoordenVerwijderen
  3. heel herkenbaar, ik heb het ook, vooral met mensen die je nog niet zo lang kent..
    maar met mensen uit me vriendengroep ook hoor & familie.. van verweg gaat het nog wel maar hoe dichterbij hoe intimiderender [?] ik het vind.

    ja ik ben een raar meisje ;$

    BeantwoordenVerwijderen
  4. nee dat ben je niet, dat wil je graag zijn. haast iedereen heeft er moeite mee omdat het tevens provoceert, als je iemand in de ogen kijkt kan diegene je makkelijk peilen en daar gebruik van maken, bijvoorbeeld intimideren. gebeurt ook in de dierenwereld.
    roaar!<3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Als je met iemand praat is het toch logisch dat je diegene in de ogen kijkt..
    Of ben ik nou weer raar?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wauw. ik had niet verwacht dat zoveel mensen het zelfde hebben. Maar het is niet provocerend. Dat is het juist niet, je komt vreemd over als je altijd langs iemand heen kijkt als je met iemand praat. Ik merk in ieder geval wel dat mensen het raar vinden.het is normaal om oogcontact te maken in een gesprek.Al is het maar uit beleefdheid.

    BeantwoordenVerwijderen