08-09-2009

#338

Mijn vriendin loopt er bij als een hoer, terwijl ze eerst (toen we net wat hadden) zulke leuke kleding droeg! En ze draagt ook al geen bh meer. Misschien vinden sommige jongens dat leuk, maar ik niet hoor.

6 opmerkingen:

  1. Ik geloof dat ik weet wie je bent, je vriendin moet weer bh's gaan dragen. Het staat echt ordinair. Zelfde geldt voor d'r pumps, op de catwalk kan je zoiets aan, misschien een keer tijdens uitgaan maar ze zijn alsnog aan de hoerige kant. Op school kan het al helemaal niet. Wel zonde want ze is best lief denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dankje. nu weet ik tenminste dat ik niet de enige ben die er zo over denkt:L

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een lieve mensen allemaal, wel tegen Fee praten maar niet tegen mij. Ik wil best een bh dragen als jullie daar mee zitten, maar met mijn pumps moeten jullie maar leren leven.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik vind het echt kut voor je dat mensen dit buiten je rug om doen, ze hadden het tegen jou moeten zeggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. We voelen mee met onze fijne vriend? En zo van, ik hoor vaak van veel mensen dat ze denken dat x arrogant lijkt maar ik vind van niet, ik denk dat ze eigenlijk een beetje verlegen is.. :) Maargoed, geen idee of het zo is, ik ken d'r niet echt goed persoonlijk dus blijft het speculeren. Verder ben je wel fijn hoor. (Y)

    BeantwoordenVerwijderen