08-03-2010

#2090

Ik wou biechten over hoe ik me voelde omdat ik niet echt meer het idee heb dat iemand nog zin heeft om naar me te luisteren. Maar toen bedacht ik me dat hier nooit serieus word ingegaan op biechten. die gene die de biecht plaatst wordt alleen maar naar beneden gehaald. Lekkere plek om je hart te luchten.

6 opmerkingen:

  1. Ja, je hebt wel een beetje gelijk, als ik eerlijk ben. Op veel sombere biechten wordt alleen maar gemeen gereageerd. Jammer is dat en ook niet helemaal de bedoeling, lijkt mij.
    Van mij mag je je gang gaan en alles vertellen wat je dwarszit, ik luister.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Boo-fucking-hoo! Na 10.000 biechten van de categorie anorecten zijn we afgestompt en nemen we amper dingen serieus. Met een reden. Het niveau is gewoon omhoog gekrikt. Nu moet je met wat beters aankomen dan "Ik zit nu te janken omdat ik me niet goed heb voorbereid op een proefwerk Frans. Ik heb er echt zoveel moeite mee!!!". Hopelijk zien de huillies in dat ze zich aanstellen, hoe sneller hoe beter. Dan komen er nog eens biechten met diepgang, en echte problemen. Geen gejank dat je te lui bent om je boek open te doen en ondermaats presteert omdat je hebt verzaakt je in te spannen voor iets waar je in de eerste instantie al extra aandacht aan had moeten schenken. :'(

    Hoe dan ook ben ik wel benieuwd naar #2090, hopelijk is het niet het typische 13-jarigen niveau dat helaas floreert op IkBiechtOp.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. lieve biechter,
    ik wil je verhaal wel horen

    & haha ja, ik ben het eens met de comment hierboven.
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. waarom lees is gewoon al in de eerste regel dat nummer 2 pieter is?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. misschien hoop je dat hij het is?

    BeantwoordenVerwijderen