04-03-2010

#2075

Ik kwam vandaag toevallig op een pick-up artist forum en keek voor de grap is rond. En er zijn al 3 jongens die ik ken die die dingen/stappen op mij hebben uitgeprobeerd. Ik voel me best wel belazerd :S en mijn nieuwe missie in leven is om andere vrouwen/meisjes te waarschuwen. Dus dames neem een kijkje op http://www.pick-up-artist-forum.com en trap er niet in !

10 opmerkingen:

  1. Wat is dat voor 'n forum dan!? hahahahhaah!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Daar praten jongens over hoe ze meisjes het best in bed kunnen lullen. En al die dingen werken echt want van alle jongens door wie ik versierd ben vond ik die 3 het leukst/intressants. En als ik erop terug kijk valle situaties en dingen die ze zeiden helemaal op hun plaats. Ik heb het gevoel dat mijn meisje ziel daar op dat forum ligt voor iedereen toegankelijk hoe ze mij het best kunnen bewerken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Laten we er vooral niet intrappen nee, want een jongen die zelfs de moeite doet om research te doen naar manieren om je aan te spreken en je aandacht te krijgen zijn natuurlijk je aandacht niet waard...En vooral niet aangezien jij zelf al aangeeft dat ze het leukst/interessantst waren van alle jongens die je ooit versierd hebben.

    Een leuke openingszin dwingt je nog niet meteen met een jongen naar bed te gaan, dat is nog altijd je eigen keuze.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Aah gramaticale incorrectheid in mijn comment.
    "Zijn" moet "is" zijn.
    In de eerste zin.
    En ja dat moest ik even verbeteren.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ben ik de enige die denkt dat onze biechtster totaal van de pot gerukt is met d'r grootheidswaanzin? Beste biechtster, het is moeilijk iemand serieus te nemen die zo'n site serieus neemt.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Girlpowerrrrrrrr Thanks xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Alles wordt verkracht door koters, goeie muziek zoals dubstep krijgt nu diehard aanhangers van 13-jarigen. :'[ IkBiechtOp wordt nu ook overgenomen door brugpiepers. Niveau daalt met de minuut hiero.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. alle muziek heeft nare 13-jarige fans.

    en verder ben ik het opzich wel eens met de 4e anoniem.
    maar aan de andere kant vind ik die site wel een beetje triest. hoe weet je trouwens nou zeker dat die jongens op die site zaten? ik (en vast een heleboel andere jongens) had nog nooit eerder van zo'n site gehoord.
    sommigen dingen zijn gewoon standaard bij het versieren

    BeantwoordenVerwijderen