29-12-2009

#1334

Ik ben 2 maanden geleden mishandeld door een onbekende, en nu droom ik vaak dat mijn vriend me mishandelt, terwijl hij dat nooit zou doen en ik kan het niet van me af zetten. Ik weet dat ik met iemand moet gaan praten maar ik durf de stap niet te zetten.

2 opmerkingen:

  1. Dat je het hier al zegt geeft aan dat je het wel kan (ookal is het heel erg verkapt en anoniem gemaakt)
    maar zoek iemand die je het kan vertellen. Als je vriend nog niet van de mishandeling afweet, vertel het hem. als hij nog niet afweet van je droom, vertel het hem. Hij zal je begrijpen, geloof me.
    Het is niet jouw fout dat je mishandelt bent of dat je daarover droomt. Dat staat allemaal buiten je macht. Maar wat je wel zelf kunt doen is hier proberen mee af te rekenen, ookal gebeurd het heel langzaam. Zoek iemand waarmee je goed kunt praten en vertel alles wat je kwijtwilt. Je hoeft je hier niet voor te schamen en het komt weer goed. Uiteindelijk is dit zon ding waar ze over zeggen "what doesn't kill you, makes you stronger" maar dat ligt in jouw handen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog even bedankt voor je reactie! Mijn vriend weet er van want het is gebeurd terwijl ik op hem stond te wachten op straat, hij weet ook van m'n droom en probeert me elke keer wel te helpen, maar hij gaat denken dat het zijn schuld is dat het uberhaupt gebeurd is, maar natuurlijk is dat niet zo. Het was gewoon een geval van, verkeerde tijd en verkeerde plek. Maar iig, heel erg bedankt voor je reactie heb er heel veel aan (als je dit nog leest =) )

    BeantwoordenVerwijderen