08-10-2010

#2817

Ik ben nu 5 dagen gestopt met roken, ik kom ongeveer een kilo per dag aan en ik ben nog nooit zó chagrijnig geweest als deze week. Misschien ga ik wel gewoon weer beginnen met roken, fuck longkanker.

5 opmerkingen:

  1. Zelf rook ik af en toe, maar ik snap ook eigenlijk nooit zo goed waarom mensen die wel 'echt' roken gaan stoppen. Als je het lekker vindt, boeiend? Je leeft maar 1x dus doe nu gewoon waar je zin in hebt, dood ga je toch wel. Misschien iets eerder dan anders, nou jammer dan.
    Met andere woorden, ik zou weer beginnen als ik jou was haha.

    Maar ik weet niet of dat is wat je wil horen :p

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat zijn jullie een stelletje kneuzen. zeg je dat tegen iedereen die verslaafd is?

    Ik vind dat je moet doorgaan. want de eerste 2 weken zijn een hel, daarna zul je echt het gevoel hebben wat bereikt te hebben.
    En niet meer roken scheelt zoveel geld!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik ben een maand gestopt en het word alleen maar moeilijker

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Stel je niet zo aan, ik ben gestopt en heb een ontzettende klote tijd gehad de afgelopen paar maanden. Stoppen stelde niks voor in verhouding met de rest, en sorry dat ik het zo bot zeg maar als stoppen echt zo'n obstakel is ben je niks gewend of je hebt echt geen leven dat je van zulke onzin zo'n drama maakt. En tuurlijk is de verleiding soms niet te weerstaan, lekker boeiend, dat pak je er toch 1, is kut maar toch een stuk beter dan een 1 a 2 pakjes per dag.

    BeantwoordenVerwijderen