06-10-2010

#2806

Ik ben verliefd, maar hij is een jaar jonger. Maar hij is zo leukkk. En aan de andere kant vind ik een jaar jonger wel apart. Iemand met jongere vriend? Hoe is dat?

7 opmerkingen:

  1. hangt ervanaf, als je 14 bent en met een 13 jarige neemt zijn hun meestal heel kinderachtig. maar als je 21 bent en dan met een 20 jarige ? tja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jezus maak je je hier druk om??? Dat is net zoals als mijn vriendje heeft blond haar maar ik heb liever iemand met bruin haar. Boeie ga ervoor 1 jaar ?? waar heb je het over kom maar terug als er 15 jaar leeftijdsverschil is.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 1 jaar is niets.
    niet zo aanstellen jij.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Rustig, zo bedoelde ik het helemaal niet. Misschien kwam het een beetje verkeerd over. Ik vind hem leuk. We hebben niks, en ik wilde gewoon weten of iemand een jonger vriendje had en of dat heel anders is.
    Trouwens ik ben 17 hij 16. (ik al een tijdje 17 hij net 16 dacht ik.) Het maakt me verder niet uit, maar ik wilde gewoon weten of dat heel anders is.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jongens lopen zo ie zo al twee jaar geestelijk achter dus al zou je met iemand van 18 nemen. Tuurlijk zal het wel misschien wat uitmaken maar lieve schat het ligt niet aan de leeftijd maar aan zijn karakter en 1 % leeftijd.
    p

    BeantwoordenVerwijderen
  6. EN OM ZIJN PIEMELLENGTE NATUURLIJK

    BeantwoordenVerwijderen
  7. hahaha, oke ik weet het ook wel. Ik moet me er ook niet druk over maken, maar op een of andere manier doe ik dat onbewust toch wel een beetje.. maarja ik vind hem zo leuk dat het ook niet uitmaakt . : )

    BeantwoordenVerwijderen