22-02-2010

#2010

Mama, zie het uitroepteken boven mijn hoofd. Alsjeblieft? Soms lijkt het alsof je me alleen ziet staan als ik mezelf van kant maak.

3 opmerkingen:

  1. xD

    jaja wedden voor 100 euro dat je uberhaubt geen zelfmoord durft te plegen

    je bent gewoon een loser beetje zeiken dat je jezelf van kant gaat maken terwijl jij zelf dondersgoed weet dat je het niet durft

    sneuu

    prove me wrong

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hahaha spreek je uit ervaring dat ze alleen aandacht voor je heeft als je je van kant maakt?
    want dan heb ik wel heeeeel veel aandacht voor je hoor, als je al meerdere keren zelfmoord hebt gepleegd, én nog steeds leeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik snap niet waarom er altijd zo onaardig gereageerd wordt. Het is toch best wel ernstig als je op zo'n manier aandacht moet vragen? Dat jullie dat niet hoeven, mooi zo, maar niet iedereen is zo.

    Het klinkt vast als een advies dat je wel vaker hebt gehoord, maar het is nu eenmaal het beste advies dat je kunt geven: PRAAT. En als je dat niet durft, schrijf een brief, stuur een e-mail, maar laat je moeder in elk geval weten dat er iets is. Soms hebben mensen gewoon een duwtje in de goede richting nodig voor ze zien waar ze met hun neus bovenop staan. Ik wil alleen maar zeggen dat je er beter iets mee kunt doen, dan dat je blijft hangen in een ongelukkig gevoel, denkend dat je niet gezien wordt voor je een zelfmoordpoging doet.

    BeantwoordenVerwijderen