18-06-2012

#3788

Ik snap nu waarom men zegt dat je eerst van jezelf moet houden voor je van iemand anders kan houden. Ik weet dat je mij oprecht leuk vindt en dat je van me houdt, maar op de een of andere manier kan ik het niet geloven. Ik snap niet waarom je op mij valt, terwijl er zoveel meisjes rondlopen die 100x knapper en leuker zijn dan ik. Ik besef nu dat ik eerst van mezelf moet gaan houden voor ik van jou kan houden. En dat doet pijn. Hoe kun je van jezelf gaan houden?

3 opmerkingen:

  1. Ah dit herken ik, pijnlijk genoeg. Het is iets raars eigenlijk. Het zou leuk moeten zijn, maar veel meer dan blijheid is die er eeuwige, knagende twijfel. Je zegt het precies: dat je op de een of andere manier niet kunt geloven dat iemand zoiets tegen je zegt en dat meent.

    Ik hoop dat het bij jou blijer afloopt dat het bij mij het geval was, bijna precies een jaar geleden. Ik zou willen dat ik je kon vertellen hoe je van jezelf kunt gaan houden, maar ik weet het niet. Ik hoop dat je het zelf ontdekt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je bereikt? Welke vaardigheden heb je? wat wil je nog leren? Wat maakt je blij?

    Iedereen kan iets, je moet alleen ontdekken wat het is, en daar ook positief over zijn. Koppig zijn kun je zien als iets stoms, want dan luister je niet. of iets positiefs, want je streeft altijd je doelen na en bereikt ze ook, hoeveel tegenslag je ook tegenkomt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gewoon positief over jezelf blijven, veel eigendunk hebben, jezelf prijzen.
    Je hoeft het allemaal niet te menen, maar uiteindelijk ga je het wel geloven.

    Of non-stop blowen, dan hou je sowieso weinig gevoelens over en maak je je niet meer druk om dat soort dingen.

    BeantwoordenVerwijderen