26-04-13

#3984

Ik ben een man alleen van 30 en ik doe wekelijks boodschappen voor mijn Surinaamse buurvrouw. Ze is achter in de zestig en moeilijk ter been omdat ze veel overgewicht heeft. De laatste tijd begint ze me te knuffelen om me te bedanken en dan wrijft ze haar grote borsten uitgebreid tegen me aan. Ook met andere dingetjes merkt ik dat ze meer van me wil, dat maakt ze me wel erg duidelijk. Ze zal erg teleurgesteld zijn als ik haar afwijs en ze zal zich ook schamen voor me en ik toegeef zal ze erg blij zijn. Ik twijfel, wat moet ik doen?

3 opmerkingen:

  1. Oke - je bent 30 dus verstandig genoeg om je niet aan zoiets te willen begeven. Het maakt niet uit of je nou 30 en alleen bent - natuurlijk doe je dat niet? Desnoods zeg je dat je homo bent als je haar zograag niet wilt teleurstellen. Geen dingen doen voor anderen als je dat zelf 't niet wilt. Hoe kun je hier als 30 jariger aan twijfelen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gewoon vertellen over een meisje dat je heel erg leuk vind en dat je haar advies wilt over hoe je dat aan moet pakken. Kom op je bent volwassen ook als je wilt dat ze niet aan je zit of je haar knuffels vervelend vind dan moet je dat gewoon zeggen SORRY DAAR VOEL IK ME NIET PRETTIG BIJ. Je houdt nu wel rekening met haar maar denk is ook aan jezelf wil jij dit eigenlijk allemaal je hebt het RECHT om NEE te zeggen en dat is ook. misschien moet je een keer een assertiviteits cursus volgen.

    BeantwoordenVerwijderen