24-01-2013

#3927

Geen idee of jullie er in geloven of niet. Maar ik kan aura's zien. En ik vind dat zo fijn. Ik kan ze vooral zien wanneer ik vermoeid ben, en niet goed in mijn vel zit. Nu is zo'n periode, en ik heb er veel steun aan. Het doet mij namelijk weer beseffen dat we allemaal verbonden zijn, en dat er nog zo veel meer moois is dan we denken. Dus. Dit wilde ik even kwijt.

7 opmerkingen:

  1. Hmm vertel eens meer! Ik ben wel benieuwd naar hoe aura's er precies uitzien en hoe die zich vormen..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind dat echt zo'n grote onzin. Vooral als je moe bent zeg je ook. Misschien gewoon even naar de opticien gaan?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha. Ik ben naar de opticien geweest (niet hiervoor), en er is niks mis met mijn ogen. En er is ook niks mis met mij, want ik wist eerst niet wat het was en ben dus ook geen 'spiritueel' persoon oid.
    Aan de eerste anonieme: het is een laagje in een bepaalde kleur om iemand heen. Ik zie het niet als ik er recht naar kijk, maar wel als ik mij focus op iemands gezicht/een lichaamsdeel, of als ik net langs diegene heen kijk. En ik zie het dus niet altijd. Soms zie ik ze vanzelf, dan kost het geen moeite, en soms moet ik me er echt op focussen (en dan duurt het ook eventjes voor ik iets zie).

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh, zoiets. Ik kan dat ook haha, ik ben btw die anoniem die de vraag stelde. Maar dat is bij iedereen zo, als je lang op iets focust, dan zie je een randje. Ofja, ik weet niet of iedereen t wel eens geprobeerd heeft, ik in ieder geval wel maar ik wist niet dat dat dus aura's waren.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja. Meestal zie je een licht randje, dat kleurloos is (of... wit). Ik denk dat iedereen dat bij elkaar kan zien. Als je op een bepaalde manier leert kijken ofzo. Zie jij ook echt kleuren? Want dat zijn wel aura's, ja. Maar verder weet ik er zelf ook echt (bijna) niks vanaf. Soms dan zie je een nadruk (als je gaat staren), maar dat is wel iets anders dan als je echt een felle kleur om iemand heen ziet.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat zie je bij alle voorwerpen, met licht op de achtergrond, je ogen toeknijpen wil nog wel eens helpen inderdaad, ik zie het vaak op bed bij m'n gordijnen. Blauw/rooie gloed, fenomeen is ook te aanschouwen bij sterren doordat ze zich naar de camera toe bewegen of er juist vanaf. Heeft niks met aura's te maken

    BeantwoordenVerwijderen
  7. iK zou met je willen afsprkene, ben benieuwd wat je van mij zou zien. (:

    BeantwoordenVerwijderen