03-04-2012

#3749

Ja ik ben stil en ik krijg dat ook wel vaak te horen maar wtf moet ik eraan doen dan? Luidkeels schreeuwen? Over de grond rollen?

5 opmerkingen:

  1. Ik vind stil zijn juist wel fijn. Observeren is veel interessanter dan uiten.
    Je leert (ongevraagd) zoveel over je medemens en om dan zelf een beetje een mysterie te blijven vind ik prettig.
    Als je interesse toont in anderen merken ze vaak niet eens dat je stil bent, omdat mensen er nou eenmaal van houden over zichzelf te praten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. lieve anoniempje, je sprak letterlijk alles uit - exact wat ik ook wou zeggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. met z'n tweetjes kan het heel awkward zijn :(

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat voelt alleen awkward omdat je je er zo op fixeert.
    Ik vind het soms juist heel bevrijdend om naast elkaar te zitten zonder iets te zeggen. Dan ben je alleen, zonder eenzaam te zijn, omdat het contact binnen handbereik ligt, wanneer je daar behoefte aan mocht hebben.

    Socializen is geen verplichting. Mensen gaan met elkaar om omdat ze daar gelukkig van worden. Happiness only real when shared. Maar jij bepaalt nog altijd wat je wilt delen en wanneer.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb er normaal ook inderdaad zoals je zegt geen problemen mee als er stiltes vallen, ik ben gewoon geen druktemaker en mijn vrienden vinden dat allemaal prima (ookal stel ik me misschien naar vrienden en mensen waar ik meer mee praat wat meer open en lijk ik niet stil) maar vooral op werk wordt ik er vaak op aangesproken.. dat is zo vervelend, omdat ik me ook pas opgelaten voel als iemand me erop wijst. Maar ergens weet ik wel dat ik niks "fout" doe. Dat zeg jij ook, en dat vind ik een lieve reactie. thanks

      Verwijderen