19-12-2011

#3644

ik haat ptss en alles wat het met je heeft gedaan .. zon gevoelloze harde lege klootzak ben je nu .. terwijl je zo kwetsbaar en zachtaardig was loop ik nu elke keer tegen een kutmuur op van beton !!!!!!!!!!!!ik haat het echt ... een hart heb je niet meer.. vrees dat die nooit weer terug zal komen.

3 opmerkingen:

  1. Ook mensen met betonnen muren hebben een hart. En ook gevoelloze klootzakken kunnen wel degelijk pijn ervaren.
    Dat is het hem juist.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geef niet op, achter die muur zit nog steeds diezelfde persoon waar jij zoveel om gaf. Waarschijnlijk komt hij gevoelloos over om zijn eigen gevoelens te beschermen. Hij heeft ptss dus dat doet mij vermoeden dat hij iets erg heeft meegemaakt waardoor hij bang is om nog meer gekwetst te worden. Door zich hard en gevoelloos op te stellen, probeert hij dat te vermijden.
    Hij heeft mensen nodig die hem helpen om zijn muur terug af te breken. Wat voor zin heeft het anders als er niemand is die aan de andere kant van de muur op hem staat te wachten?
    Sterkte voor jullie alletwee.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. he anoniem dank je voor je reactie.. erg lief van je..maar het is moeilijk om er te blijven staan als men zo hard schreeuwt ik wil niks met niemand meer...ik mag een vriendin zijn of niks .. en verder niet meer..en ik kan al mijn liefde er tegen in de strijd werpen maar ben bang dat ik dan nog met lege handen overblijf..maar jou berichtje bracht me wel tranen..en zoals jij het beschrijft heb ik ook lang gedacht..maar soms loopt het helaas anders

    BeantwoordenVerwijderen