13-08-2010

#2621

Ik wil je zo graag. En ik weet dat jij mij ook ziet zitten. Het enige probleem, we zijn alle twee te verlegen om ook maar iets te zeggen. Dus hebben we nog steeds niet iets. Kut ..

8 opmerkingen:

  1. Wees machtig en dúrf. Iemand moet echter een stap zetten. Het zou jammer zijn als het voorbij vloog, terwijl het kon bloeien. Al weet ik dat het moeilijk is, hoor. (;

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik weet het, ik zou het zo graag willen. Ik heb me al zo vaak voorgenomen "nu neem ik de stap", maar uiteindelijk ben ik toch weer te verlegen. Ik weet dat het zo jammer zou zijn als het voorbij vliegt, ik heb ook het gevoel dat het nu langzaam maar zeker voorbij vliegt en dat wil ik echt niet. Maar ik vind het ook zo moeilijk... hmm.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als je het niet durft te zeggen, waarom probeer je het dan niet met een brief.. ?
    Gewoon naar hem toe gaan, brief geven en vragen of hij hem aub wilt lezen (en daarin verklaar jeje liefde ofzo). Heb ik ook ooit eens bij mijn ex gedaan toen het kut ging tussen ons, en ik alleen maar kon huilen. Toen heb ik een brief gemaakt omdat dat makkelijker is. (ik zat er ofcourse wel naast:P)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goed idee van D en desnoods mail je. Maar doe iets voordat je gevoel minder wordt en dat van hem ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat kan natuurlijk ook, maar iets in mij zegt dat hij mij misschien wel helemaal niet leuk vind. (en niet om arrogant te doen ofzo , maar het is wel duidelijk dat hij mij ziet zitten, zegt iedereen die ons samen ziet). Maar ik ben echt bang om mezelf voor lul te zetten, en daar kan ik zo moeilijk overheen komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Maar ik denk dat je er ook moeilijk overeen kunt komen als je het helemaal niet probeert. Je moet altijd eerst een stap zetten en wagen. Wie niet waagt, wie niet wint. En nee, dat is zeker niet arrogant hoor. Indien je eigenlijk (stiekem) best weet dat, dat zo is, kun je hte maar beter wagen. ;)

    BeantwoordenVerwijderen