21-01-2010

#1635

Ik haat christenen. 
En ik heb een keer in de Sint Pieter gezegd dat ik God haat.
En stiekem vind ik dat best wel schandalig van mezelf.

5 opmerkingen:

  1. ik vind dat ook best schandalig. Wat heb je tegen christenen? en tegen God?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik snap best dat mensen een hekel kunnen hebben aan het gedrag van (bepaalde) christenen. maar je kan mensen niet afrekenen op het feit dat ze christen zijn. + er zijn ook hele tolerante christenen, en moslims, en hindoestanen en weeetikveelwat.
    en dat van de sint pieter
    zit er niet over in
    want je mag god haten
    dat is niet verboden, toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja ik snap heust wel dat niet alle christenen kut zijn etc. Laat het me anders verwoorden: Ik haaat het christendom. evenals bijna elke andere godsdienst. Plus ik elke christen die ik ken vind ik vervelend. Ik ken serieus geen sympathieke christenen. Wel sympathieke moslim(a')s overigens.

    En god bestaat niet dus ik weet niet eens of ik het dan kan haten. En god haten is toch soort van een vorm van godslastering? Kan me voorstellen dat als ik het in het italiaans had uitgesproken ik keihard opgepakt zou worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het christendom, met alle christenen, is de grootste hypocriete gebeurtenis ooit. Andere mensen verdoemen om hun daden of simpelweg omdat ze niet geloven, terwijl ze zelf meestal twijfelen of uit angst naar de kerk gaan... Deze mensen zondigen ook vaak zat, maar denken dit ook weer makkelijk op te lossen door te biechten en voila alles is vergeven... maar ze vergeten de mensen die ze gekwetst hebben.

    God bestaat niet tot tegendeel bewezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Is in alle geloven zo, zelfs het boedisme, leuk wat je altijd leest in tijdschriften en ziet op televisie maar in het echt gaat het er heel wat anders aan toe in Tibet.

    BeantwoordenVerwijderen