18-01-2010

#1600

Waarom is iedereen gemeen tegen dat meisje van 27 met dat kind? Klopt natuurlijk niet helemaal wat ze gedaan heeft. En er loopt nu een jongen/man rond die vader is en dat nooit zal weten ( wat wel fucking erg is trouwens) Maar wie weet komt dat kind heel goed terecht en kan later veel voor de maatschappij betekenen ongeacht hoe hij of zij verwekt is.

9 opmerkingen:

  1. Okee, iedereen loopt ze zeiken over deze griet maar zullen we eens heel politiek correct gaan bespreken wat er allemaal fout aan is?

    Ik begin wel: ze heeft elk weekend een andere kerel gehad. Dikke kans dat ze een soa heeft opgelopen en andere potentiële zaaddonors maar ook d'r eigen kindje ermee heeft besmet. Wie roept meer?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja dat klopt wel. Maar dit is dus wel een geval van eigen schuld dikke bult voor de zaaddonors. Dit komt er dus van als je gewoon met onbekenden het bed in duik. Je KENT ze niet dus je weet niet hoe ze zijn.

    En wat ze die jongens heeft geflikt is natuurlijk uit den boze. Maar zover ik weet is de enige soa die je je kind kan meegeven aids en de kans dat ze dat heeft opgelopen is echt mini klein. Dus misschien heeft ze nu zelf wel een soa (maar daar valt vast vanaf te komen) en ze heeft een kind dat was blijkbaar voor haar zo belangrijk dat al dat andere niet zo zwaar mee telde. Dus missie geslaagd.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Okee, maar wat scheelt er nog meer aan allemaal, iemand?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja maar dan is het nog steeds freaky dat ze dat doet

    BeantwoordenVerwijderen
  5. tis gewoon iets wa teen aanstaande moeder nooit zo mogen doen.
    klaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. (er zijn nog meer soa's die je op je kind kan overdragen)

    Maar ik vind: je mag wel iets vinden van zoiets, maar het is wel ik biecht op! Mensen zijn hier vrij om hun allerergste en meeste geheime geheimen op te biechten, en straks durven ze dat niet meer vanwege al dat commentaar en dat zou toch wel jammer zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. mensen zijn hier net zo vrij om hun commentaar te uiten als dat ze vrij zijn om te biechten! dat mens verdiend gewoon geen kind met zo'n mentaliteit. Hoe gaat ze later haar kind uitleggen waar de vader is? Het is dat ze oud genoeg is om seks te hebben en te weten hoe je een kind kan krijgen, want verder komt ze over als een kind van 5 die een 'échte babyborn' wil.

    BeantwoordenVerwijderen