12-02-2012

#3722

Ik ben verliefd op een oudklasgenoot die ik sinds kort weer heb ontmoet op facebook. Ze is superknap, woont vlak bij mij in de buurt en is ook nog vrijgezel!
Op valentijnsdag krijgt ze een anoniem kaartje van mij, waarin alleen staat dat ze me nog zou moeten kennen, maar ik durf verder eigenlijk niet echt te zeggen dat ik haar leuk vind.
Veel te bang om afgewezen te worden. Maar jemig wat is ze leuk!!

8 opmerkingen:

  1. Nou kaartje zou vandaag bij haar bezorgt moeten zijn... ben er natuurlijk verder geen bal mee opgeschoten. :-S

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is wel een lief gebaar hoor, maar natuurlijk schiet je er niks mee op! Je doet het anoniem; ze komt er dus niet achter van wie het kaartje is... en dan houdt het snel op.

    Ik zou wat grotere stappen ondernemen als ik jou was.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat is een goed voorbeeld van een volgende wat grotere stap?
    Sorry voor die misschien domme vraag, maar ik ben ver in de twintig, en heb een hele lange relatie achter de rug.. ik ben dus weer nieuw op de singelmarkt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Kom je haar wel eens tegen in de stad? (Overdag, op straat, of in een kroeg/café oid?) Dan zou ik gewoon een praatje maken. Niks werkt beter dan dat. En dan het zo luchtig en spontaan mogelijk proberen te houden! Gewoon vragen hoe het met haar gaat, waar ze nu mee bezig is, waar ze naar op weg is en vertel wat over jezelf... Wanneer je dat hebt gedaan kun je haar ook wel op facebook berichten. Maar ik zou eerst in 'het echt' een praatje met haar maken, voor je op facebook gaat chatten... denk dat het dan spoeler gaat. En dan gewoon heel simpel vragen of ze een keer een drankje met je wil doen!!

    En als je haar tot nu toe niet vaak ziet, dan zou ik als ik jou was toch eens kijken of ze een vaste plek heeft waar ze vaak heen gaat, en aangezien je bij haar in de buurt woont kun je makkelijk jullie 'ontmoeting' plannen ;)

    Houd ons hier op de hoogte, want ik ben wel benieuwd wat voor stappen je gaat ondernemen :)

    En vergeet niet; liefde is een kwestie van risico's nemen! Altijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Thanks! Daar heb ik wat aan :)
    Nou ga ik komende week ff een week op vakantie, maar zodra ik terug ben ga ik dit eens uittesten. Zodra er nieuws is volgt een update :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nou bij deze een update die ik heel kort samenvat:
    Blijkt een feeks van een wijf te zijn. Eigenlijk vooral een slet van een wijf. Dus vergeet al het bovenstaande, deze is te vies om wat mee te willen. Gevalletje sexy and i know it zal k maar zeggen. Blegh!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. woa dat is snel omgeslagen

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow oke, zonde... Waarop baseer je het? Op roddels? Want die moet je niet zo snel geloven hoor... Als je het zelf hebt gezien/ervaren en die conclusie trok... tjsa, zo zie je maar hoe erg je je in mensen kunt vergissen! Je komt vast nog wel een leuk meisje tegen :)

    BeantwoordenVerwijderen