07-02-2011

#3236

Is bruine suiker ''gezonder'' dan witte suiker?

4 opmerkingen:

  1. alsjeblieft zeg
    ga gewoon eten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, bruine suiker is gezonder, dit is namelijk rietsuiker, witte suiker is gebleekt, hiervoor gebruiken ze de potvis, in Engelstalige landen bekend als de sperm whale. Net als ongebleekte kingsize vloei bevat bruine basterdsuiker geen chloor en bleekmiddelen. Basterdsuiker is tevens een verbastering van de bastard suiker, welke vernoemt is naar Hakan Şükür & de Inglourius Bastards (wel de toffe versie uit 1978, niet dat slappe aftreksel van QT). Srsly, who gives a fuck? Vreet die shit, ga je lekker zorgen maken om het eten wat ze volpompen met steroïden, insecticiden en antibiotica. Wat is gezonder: McDonalds of Burger King? Tering wat 'n downie. (>^.^(>O_o)> Surprise buttsex!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dan wilt er al eens iemand nadenken over iets en dan lachen ze er nog mee. Ik weet het ook niet. maar naar 't schijnt weet Mr. Google het, succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nee , dat is het niet bruine suiker is even slecht voor je al witte suiker. Als je gezond wil zijn kun je die rommel beter zoveel mogelijk laten staan. Eet voorals natuurlijk suikers voor zoetheid deze komen vooral voor in vruchten. Veel succes !

    BeantwoordenVerwijderen