07-11-2010

#2936

Ik wil het je gewoon vertellen, ik wil gewoon vertellen dat ik je leuk vind maar het kan niet. want ik weet niet of je ook op jongens valt. tips, iemand, alsjeblieft?

4 opmerkingen:

  1. Weet hij dat jij op jongens valt?
    Stiekem erachter proberen te komen? Als je goed bevriend bent, gaat dat denk ik wat makkelijker dan anders. Maar bijvoorbeeld vragen van "wat vind je van dat meisje?" en "wat vind je van die jongen dan?" of zo.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hij weet niet ik op jongens val, ik heb het gisteren wel aan mijn 2 beste vriendinnen verteld. ik ben ook niet supererg bevriend met hem ofzo. maar bij hem is het probleem dat zijn geaardheid zegmaar niet echt duidelijk is want veel mensen en ook goede vrienden van hem denken dat hij misschien wel op jongen valt maar hij heeft wel met 2 meiden gezoend..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik denk niet dat hij zomaar opeens gaat vertellen aan iemand met wie hij niet heel goed bevriend is, of hij op jongens valt. dus ik zou eerst proberen beter bevriend met hem te worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hah wat grappig (of niet) maar ik zit precies met hetzelfde probleem. Mijn beste vriend weet het wel van mij maar hij doet altijd zo ontzettend gay, en tja ik vind hem dus ontzettend leuk. Echt frustrerend is dat, en tja ik weet het ook niet. Ik begrijp je helemaal maar ik weet verder ook niet echt wat ik moet doen.. ;( succes ;D

    BeantwoordenVerwijderen